Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Torrefarrera ven un solar situat al Parc Empresarial per un import de 93.623 euros

El terreny, amb una superfície de 985 m2, ha estat adjudicat mitjançant subhasta i podrà ser emprat per a usos industrials i assimilats

DIMARTS 31 DESEMBRE 2013

L’Ajuntament de Torrefarrera ha venut, mitjançant subhasta, un solar de 985,53 m2 ubicat al Parc Empresarial de la localitat per un import de 93.623,77 euros, a 95 euros el m2. Els usos permesos al solar són els industrials i assimilats, inclosos els d'emmagatzematge, oficines, serveis personals i professionals de tota mena, excepte l'hoteler. Es permet l’ús comercial (limitat al 50% de la superfície total edificable de cada parcel·la), donant compliment a allò que estableix el Decret Llei 1/2009, de 22 de desembre d’ordenació dels equipaments comercials. 

Ha comprat el solar un empresari del sector serveis a empreses i administracions. En relació a la venda de parcel·les al Parc Empresarial, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha explicat que “l’Ajuntament està fent un esforç important en matèria de Promoció Econòmica i per a l’Equip de Govern és una satisfacció veure com s’instal·len noves activitats empresarials a la localitat”. A més, Latorre ha volgut destacar que l’Ajuntament encara disposa de 19.000m2 a la venda.

 

NOTES DE PREMSA RELACIONADES

INFORMACIÓ RELACIONADA