Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Torrefarrera estrena nova web amb més serveis

Amb un apartat per la borsa de treball totalment gestionable, extens catàleg de tràmits electrònics, plànol d’equipaments i serveis públics i directori d’entitats i serveis

DIJOUS 17 OCTUBRE 2013

L’Ajuntament de Torrefarrera estrena nova pàgina web més accessible i funcional aplicant la nova imatge corporativa de la localitat. La nova web compta amb un extens catàleg de tràmits electrònics, plànol d’equipaments i serveis presents a la localitat i un directori amb totes les entitats i serveis que es poden trobar al municipi. Destaca l’apartat específic per la borsa de treball totalment gestionable, que compta amb un cercador d’ofertes i opcions per registrar-se com a candidat o com a empresa que ofereix llocs de treball. 

A partir d’ara, en l’apartat de tràmits electrònics, els habitants de Torrefarrera poden fer gestions com donar-se d’alta o canviar el domicili al padró, fer la domiciliació bancària de les taxes municipals o demanar la certificació de naixement, entre altres tràmits. 

Segons l'alcalde de la localitat, Jordi Latorre"aquesta nova eina té l’objectiu d’apropar l’administració local als ciutadans de Torrefarrera, fer més àgil els tràmits municipals, a més de posar al seu abast tota la informació d’interès de la localitat mitjançant notícies i una agenda actualitzada dels actes previstos".

 

NOTES DE PREMSA ALS DIARIS

DIARI DIGITAL MESLLEIDA