Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Torrefarrera amplia el viver d’empreses i ja acull 8 iniciatives empresarials

DIMARTS 10 GENER 2017

L’Ajuntament de Torrefarrera ha ampliat recentment el Centre d’Empreses Innovadores (CEI), per poder encabir totes les iniciatives empresarials que ho demanden. En concret, s’han habilitat dos nous despatxos per a dues noves empreses, que se sumen als sis existents, arribant a les vuit empreses instal·lades.

L’Ajuntament ha sol·licitat finançament a través d’un projecte europeu PECT per ampliar el CEI, perquè ja s’ha ocupat tot l’espai i no es pot ampliar més. Mentrestant, s’està estudiant l’habilitació de dos nous despatxos, que permetrien acollir un total de 10 iniciatives empresarials.

El CEI, situat al Parc Empresarial, inaugurat per l’Ajuntament l’octubre del 2013, va ser una de les apostes de la Regidoria de Promoció

Econòmica per estimular el creixement de noves activitats empresarials i ser un centre de promoció econòmica i serveis a les empreses. De fet, des d’aquest centre es gestiona la borsa de treball municipal i s’hi fan nombrosos cursos de formació durant l’any.

L’alcalde, Jordi Latorre, exposa “la satisfacció que suposa a l’Equip de Govern que una iniciativa tan arriscada, i que es finança gairebé exclusivament amb fons municipals, s’hagi consolidat tan ràpidament, senyal de la bona oferta que representa i de l’interès de molts emprenedors d’instal·lar-se a Torrefarrera”. Veure notícies relacionades