Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament canvia les portes d’accés al consultori mèdic per unes d’automàtiques

Es tracta d’una de les propostes més votades pels veïns en els darrers pressupostos participatius

DIJOUS 15 ABRIL 2021

L’Ajuntament de Torrefarrera ha canviat les portes del consultori mèdic per unes d’automàtiques. Aquesta proposta va ser una de les més votades pels veïns en els darrers pressupostos participatius.

Amb una inversió de 10.800 euros, s’han canviat les portes d’alumini, que eren difícils d’utilitzar per les persones amb mobilitat reduïda, per dos noves de vidre automàtiques que permeten un accés fàcil per a tots els veïns i veïnes.

Els veïns de Torrefarrera també van escollir canviar el terra del pati de l’escola La Creu per un altre de cautxú o gespa artificial (20.000 euros); millorar la il·luminació de l’àrea del pipicà; construir una marquesina (12.000 euros) i col·locar 15 senyals de 30 km/hora al nucli urbà (6.300 euros). Aquestes, juntament amb les portes del consultori mèdic local, són les quatre propostes més votades de les 14 presentades als darrers pressupostos participatius, per a les quals hi ha destinada una partida de més de 50.000 euros. Aquestes iniciatives van ser votades per 356 veïns que van participar en tot el procés dels pressupostos.