Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes de Cal Jove, un espai per fomentar l’oci i la cultura entre el jovent

DIMECRES 07 GENER 2015

El dia 29 de desembre de 2014 , se va obrir l’espai municipal Cal Jove de Torrefarrera, un nou equipament destinat al jovent del poble per fomentar l’oci i la cultura en aquest segment de la població torrefarrerina. Dilluns, durant una jornada de portes obertes, l’alcalde, Jordi Latorre, juntament amb la tècnica de joventut, Alba Pros, i la monitora Anna Bertran van donar a conèixer l’equipament i els serveis que s’oferiran als joves.

Cal recordar que l’espai s’ha habilitat al carrer Major, on hi havia l'antiga oficina de correus i una oficina bancària. Juntament amb la sala contigua d’exposicions Jaume Perelló, l’espai municipal resultant és de 200 metres quadrats. La reforma ha inclòs el condicionament general de les sales (una de polivalent, una altra amb ordinadors i una sala de reunions), banys, mobiliari, etc.

Alba Pros explica que, “per una banda, oferirem activitats als joves com xerrades i cursos; així mateix volem que sigui un punt de trobada, per això es faciliten videojocs i una zona de biblioteca”.  D'altra banda, Pros afegeix que “volem que ells siguin els que proposin iniciatives”. Amb aquesta finalitat, s’ha constituït un “grup motor dinamitzador”. Per a les properes setmanes ja hi ha tres xerrades programades: sobre recerca de feina, autoestima i regulació emocional.

NOTÍCIES RELACIONADES

NOTÍCIES RELACIONADES