Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de formació de GuiaFarrera, la web mòbil de promoció comercial de Torrefarrera

Dia: Dimarts, 2 de desembre Hora: 20.30 hores Lloc: CeiTorrefarrera (Camí de les Comes, 5)

DIJOUS 27 NOVEMBRE 2014

En la línia de donar suport al sector comercial i empresarial proporcionant eines i serveis que puguin ajudar a dinamitzar els comerços, la restauració i els negocis de Torrefarrera, l’Ajuntament de la localitat organitza, el proper dimarts, 2 de desembre a les 20.30 hores, la jornada de formació de GuiaFarrera al CeiTorrefarrera.

GuiaFarrera és la pàgina web especial per a telèfons mòbils que l’Ajuntament, sense cap cost, posa a disposició dels negocis de la localitat, i que recull els comerços, establiments i altres negocis oberts al públic, les característiques, dades de contacte, serveis, ofertes, promocions, menús, entre altres.

Amb l’ús massiu dels telèfons mòbils, GuiaFarrera serà una eina clau en la promoció i difusió dels comerços, restaurants, bars o negocis entre els veïns de Torrefarrera, entre els que visitin la localitat o simplement entre els que s’interessin pel poble.

En aquesta jornada s’explicarà als assistents el funcionament de GuiaFarrera: com mostrar les ofertes o promocions, com mantenir actualitzada la informació del negoci, entre altres aspectes. En definitiva, ensenyaran a mostrar el comerç o negoci de forma òptima per als clients, com aquests accediran a les ofertes i ajudaran a millorar les vendes.

Per a aconseguir un major aprofitament de la formació és convenient que els assistents portin un ordinador portàtil. En cas de no disposar-ne, s’ha de fer constar en confirmar l’assistència. A més a més, cal disposar de:

  • Correu electrònic, preferentment corporatiu (el del negoci)
  • Fotos de la façana i de l’interior del negoci, de productes, i el logotip o anagrama de l’empresa

Cal confirmació d’assistència, trucant al 973982405 o enviant un correu electrònic a eluengo@torrefarrera.cat.