Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació de sopar, palcos i espectacle de la Festa Major

DIMARTS 30 AGOST 2022

Benvolguts/des veïns/es, 

Afortunadament, enguany recuperem la Festa Major “normal”. Serà entre els dies 8 i 11 de setembre i, com haureu vist al programa que repartim, l’hem preparat amb molta il·lusió. 

Així, el dijous dia 8 de setembre, a les 20.30h i a la Sala Social de l’Ajuntament, iniciarem la Festa Major de Torrefarrera amb el PREGÓ DE FESTES, i LA PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA i L’HEREU. Tot seguit, es durà a terme el lliurament de premis dels dibuixos per la portada del llibre de la Festa Major, i els premis del Concurs Torrefarrera Street Art Festival 2022. 

A les 22.00 h. al Pavelló Municipal, es farà el SOPAR DE FESTA MAJOR per a tothom que hi vulgui assistir. Els menús que hi haurà són: 

 • MENÚ D’ADULTS (15€ per persona, a ingressar en el moment d’apuntar-se): Meló amb pernil, Cabrit, Postres i Begudes (aigua, vi blanc i negre, cava, cafè i gotes).
 • MENÚ INFANTIL (fins a 13 anys es pagaran 10€ per nen/a, a ingressar en el moment d’apuntar-se): Meló amb pernil, Macarrons, Postres, Pa, aigua mineral i refresc.

Us podeu apuntar a través de l’APP municipal E-Àgora (versió 1.1.2 o superior) fins al diumenge 4 de setembre, o bé presencialment als baixos de l’Ajuntament (de dimecres 31 d’agost a divendres 2 de setembre, de 9h a 14h).                              

RESERVA DE LLOCS: si es vol seure en colla, s’haurà de comunicar a l’Ajuntament un sol nom de colla i el nombre de persones que integren la colla. S’haurà de fer un ingrés pels menús infantils a banda dels menús dels adults, i posar el nom i posar el nom de la colla.                                                                                                                                                                 

LLOTGES (“PALCOS”) 

Com cada any, es posaran llotges a disposició del públic. El preu és de 60€ per llotja. Us podeu apuntar a través de l’APP municipal E-Àgora (versió 1.1.2 o superior), o bé presencialment als baixos de l’Ajuntament. Les peticions i el sorteig es faran de la següent manera: 

 • Des del 31 d’agost fins al 2 de setembre, tothom es podrà apuntar per demanar llotja a l’APP municipal E-Àgora o bé presencialment als baixos de l’Ajuntament (de 9h a 14h). El número de llotges per petició es d’un màxim de DOS.
 • El preu de les llotges s’haurà d’ingressar en el moment de la inscripció.
 • El dilluns 5 de setembre, a les 14 h, a la Casa de la Vila es procedirà al sorteig on hi entraran totes les peticions, independentment del dia i hora que s’hagin fet.
 • El sorteig serà públic i consistirà en treure una petició del sac, adjudicant-li la llotja número 1; a la següent petició del sac, el número 2, i així successivament.
 • Si la petició agafada del sac és de 2 palcos se li adjudicarà el número que li correspongui i el següent, amb l’excepció que si el número adjudicat és un cantoner i no en té de correlatiu per estar junts, es correrà el número fins aconseguir els 2 correlatius i junts. El cantoner s’adjudicarà a la pròxima petició que es traurà.
 • Quan només quedi 1 llotja, i la sol·licitud que es tregui sigui de 2 llotges, el titular podrà optar entre quedar-se-la o renunciar.

 

ESPECTACLE 

Com sempre, l’espectacle estrella serà divendres, dia 9 de setembre, a les 23h al Pavelló Municipal, i anirà a càrrec del gran actor Joan Pera, amb l’obra UNA ESTONA AMB JOAN PERA. 

El preu de l’entrada és de 2€ i, com que l’aforament del Pavelló no permet la cabuda de totes les persones interessades, hi haurà l’habitual reserva prèvia per a les persones empadronades. 

Es reservaran 800 entrades:

 • 600 estaran a la venda en l’APP municipal E-Àgora. Cada persona podrà reservar com a màxim 4 entrades per al seu nucli familiar (comptant entrades d’adults i infantils), justificant totes les persones empadronades. En cas de família nombrosa i que hi vulguin anar tots, un cop reservades les 4 entrades, han de contactar amb l’Ajuntament si en volen per algun altre membre de la família. La venda començarà  el dilluns 5 de setembre a les 18h a través d’E-Àgora (comproveu que teniu la última versió).
 • També es reservaran 200 entrades per a la Gent Gran que no pugui utilitzar la tecnologia mòbil. En aquest cas, només podran comprar com a màxim 2 entrades per nucli familiar. La venda es farà el dilluns 5 de setembre, de 9:00h a 14:00h als baixos de l’Ajuntament.
 • Si sobren entrades de qualsevol de les modalitats, el dimarts dia 6 es vendran sense limitacions a qualsevol persona interessada a través de l’APP municipal E-Àgora, de 9:00h a 14:00h.

El divendres dia 9, a les 22:15h, s’obriran les portes del Pavelló per a les persones que tinguin entrada i, un cop hagin entrat totes, a partir de les 23:00h, podran accedir les persones que no hagin fet la reserva i que puguin ocupar les cadires que en aquell moment estiguin disponibles. 

No es permetrà la reserva de cadires. 

Gràcies per endavant i molt bona Festa Major 2022 !!!