Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguraren a Torrefarrera la nova línia de bus exprés.cat que uneix Lleida amb Alfarràs

De dilluns a divendres feiners, amb sortides cada hora des de les 7.00 h fins les 21.00 hores, amb parades a Torrefarrera, Rosselló, Alguaire i Almenar

DIMARTS 01 DESEMBRE 2015

Ahir dilluns, 30 de novembre, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, va inaugurar a Torrefarrera la nova línia de bus exprés.cat e2 que connecta Lleida i Alfarràs amb parades a Torrefarrera, Rosselló, Alguaire i Almenar. A l'acte d’inauguració, que va tenir lloc a la parada principal del bus a Torrefarrera (c. de les Corts Catalanes, 14-16), van assistir el delegat del Govern de la Generalitat, Ramon Farré, l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, així com els alcaldes de Rosselló, Josep Abad, d'Alguaire, Antoni Perea, d'Almenar, Maria Teresa Malla, i d'Alfarràs, Klever Esteve.

La nova línia de bus e2 exprés.cat, d’altres prestacions, va entrar en funcionament ahir dilluns amb una oferta de 43 expedicions entre anades i tornades, de dilluns a divendres feiners, amb sortides cada hora des de les 7.00 hores fins a les 21.00 hores amb reforços en hores punta, i 8 anades i 8 tornades els dissabtes no festius. Aquesta nova línia representa un increment de l'oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional, amb una demanda l’any passat de 255.139 passatgers.

Les xarxes d’altes prestacions són serveis d’autobusos que es caracteritzen per la seva alta freqüència; l’ús de vehicles moderns i accessibles; velocitat comercial alta; informació en temps real, circulació per carrils segregats i una gran demanda.

Un cop finalitzat l’acte, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, acompanyat de l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha signat en el llibre d'honor de la localitat. Veure noticies relacionades.

Horaris bus exprés.cat