Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració de Radio Torrefarrera, avui divendres coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio.

Inauguració de Ràdio Torrefarrera, demà divendres coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio

DIVENDRES 12 FEBRER 2016

Avui divendres, 12 de febrer, se celebra la inauguració de Ràdio Torrefarrera, amb l’assistència de l’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, a partir de les 17.30 hores a la 3a planta de l’Ajuntament de Torrefarrera descobriran la placa inaugural. L’acte comptarà també amb la presència dels màxims responsables de La Xarxa de Comunicació Local. Entre ells, hi haurà el conseller delegat, Francesc Pena; el gerent Xavier Escribà; i el responsable de Relació amb les entitats adherides, Toni Miedes.

Durant tot el dia, EMUN FM emetrà una programació especial coincidint amb la inauguració de Ràdio Torrefarrera i en el marc del Dia Mundial de la Ràdio, organitzat pel Col·legi de Periodistes de Lleida.

Així, d’11 a 12h, el programa radiofònic 'El Matí Imponent' es farà des de la plaça Sant Joan de Lleida i parlarà de l'estrena de la nova emissora amb l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre. Tot seguit, entrevistaran Jordi Souto, senador per Lleida i Ferran Sánchez, regidor d'Almenar amb qui parlaran dels 10 anys d'EMUN. També es farà ressò del Directe 2016, la Mostra de Música Jove del Segrià, amb l'actuació en viu dels Spring Riot. Pel programa també passarà Mariví Chacón, actualment al capdavant del magazín 'Cafeïna' de Lleida TV. Els oients podran descobrir la trajectòria d'aquesta periodista, que va començar a la ràdio municipal de Corbins.

Edició especial de 'La tarda' des de l'Ajuntament de Torrefarrera

De 16 a 19h el magazín 'La tarda', amb Laura Alcalde, es farà en directe des de la sala d'actes de l'Ajuntament de Torrefarrera. Un programa especial obert al públic que també parlarà del Dia Mundial de la Ràdio. Hi intervindran Marc Allué, col·laborador del programa esportiu 'L'Hora Futbolera' i Jordi Ventaja, que va dirigir el programa d'esports 'Arran de Gespa' a EMUN FM Ràdio.

En l'apartat d'esport local, els protagonistes seran el regidor de Torrefarrera Albert Roig, el responsable del Complex Esportiu Jordi Picó i l'històric jugador de bàsquet Berni Tamames.

La música la posarà l'Escola Municipal de Música de Torrefarrera i les actuacions de The Chronickels, tercers classificats del Directe 2015.

I a partir de les 17.30 hores el programa comptarà amb la visita del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l'alcalde Jordi Latorre i els màxims responsables de La Xarxa de Comunicació Local, que fa possible 'La tarda' en col·laboració amb emissores locals de tot Catalunya. Entre ells, hi haurà el conseller delegat, Francesc Pena; el gerent Xavier Escribà i el responsable de Relació amb les entitats adherides, Toni Miedes.

En el transcurs de l’entrevista es farà el descobriment de la placa a Ràdio Torrefarrera, situada a la 3a planta de l’Ajuntament.