Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guiafarrera: nova web mòbil per promocionar tota l’oferta comercial, d’oci i serveis de Torrefarrera

DIVENDRES 27 JUNY 2014

L’Ajuntament de Torrefarrera ha posat en marxa la web mòbil Guiafarrera (http://www.guiafarrera.cat) on reuneix tota l’oferta comercial, d’oci i de serveis del municipi. La iniciativa s’emmarca en el pla d’accions que està duent a terme l’equip de govern a través de la Regidoria de Promoció Econòmica des de l’inici de l’actual mandat per impulsar i donar suport al sector empresarial.

L’objectiu de Guiafarrera és proporcionar eines i serveis que puguin ajudar a dinamitzar els comerços, la restauració i els negocis de Torrefarrera entre els veïns, visitants o, simplement, entre els que estiguin interessats pel poble.

Es tracta d’una pàgina web especialment dissenyada per a telèfons mòbils que l’Ajuntament posa a la disposició dels empresaris sense cap cost, i que recull els comerços, establiments i altres negocis oberts al públic, les característiques, dades de contacte, serveis, ofertes, menús, etcètera. El dia de la inauguració ja comptava amb 31 negocis publicitats.

Tal com explica l’alcalde, Jordi Latorre, “Torrefarrera s’ha convertit en un poble interessant pel que fa al comerç, disposa d’un sector restaurador important i té molts serveis, als que volem ajudar”. En aquest sentit, l’alcalde afegeix que “ara, amb l’acabament del Complex Esportiu del Segrià, es crearan noves oportunitats que poden ser atractives. Som conscients que avui res és fàcil, però encara estem més convençuts que, si no hi afegim un plus, serà més difícil sortir-ne”. (veure nótícies relacionades)