Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el cicle dels Dijous Emprenedors a les instal•lacions del Cei Torrefarrera

Amb 45 inscrits i les places exhaurides, els participants han assistit a sessions sobre com fer un estudi de mercat, errades a evitar, com crear un model d’èxit via smartphone o eines de finançament. El cicle consta de 36 seminaris que s’impartiran per tot el territori i finalitzarà el 29 de maig del 2014 a Vielha.

DIMECRES 16 OCTUBRE 2013

El passat dijous, 10 d’octubre, va finalitzar a les instal·lacions del Cei Torrefarrera el cicle de seminaris de Creació d’Empreses Innovadores “Dijous Emprenedors”, amb 45 alumnes inscrits i les places exhaurides. Cada seminari consta de quatre sessions que s’impartiran per tot el territori per fomentar la creació d’empreses a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, que actualment compta amb 16 centres, més de 160 espais i més d’11.000 metres quadrats coordinats per GLOBALleida. El cicle finalitzarà el 29 de maig del 2014 a Vielha. 

Així, el Cei Torrefarrera va acollir el passat dijous l’última de les sessions del seminari que portava per títol Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les, amb Salvador Pifarré (GLOBALleida).