Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la 3a Cursa Popular de Torrefarrera amb prop de 800 corredors

Amb un recorregut de 10 km, la prova està organitzada pel Club Esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat

DIMARTS 06 MAIG 2014

790 corredors, 400 adults i 390 infants, han competit avui dijous, 1 de maig, en la 3a Cursa Popular de Torrefarrera, coorganitzada pel Club Esportiu Rural Runners i l’Ajuntament de la localitat, amb un recorregut de 10 km, per als adults, i proves per edats per als més petits. 

Un total de 342 participants han aconseguit completar el recorregut, de 10 kilòmetres aproximadament. El més ràpid ha estat l’independent Antoni Carulla, amb un temps de 33.30, seguit de Jaume Farré, del Livestrong, amb 33.52, i del també independent Ramon Bosch, amb 34.58. En dones, la guanyadora ha estat Luz Moreno, del Corre i Vola, amb un temps de 40.15, amb el que ha superat la seva companya de club Anna Castellà, amb 43.36, que ha aconseguit ser segona després d’un final molt ajustat pel davant de Betsabé Cabrero (Maratonians del Segre), amb 43.38. Tots els atletes han estat obsequiats amb un esmorzar i una bossa que incloïa una samarreta tècnica commemorativa i diferents regals. 

En acabar la cursa, el CE Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat, juntament amb l’Ampa del CEIP La Creu, han preparat curses per a la mainada. Les curses infantils han tingut lloc a les 11.30 hores a l’avinguda Europa, davant del pavelló poliesportiu. En total han estat  14 curses organitzades per edats. 

Tal com explica l’alcalde, Jordi Latorre, “des de l’equip municipal estem al costat d’iniciatives com aquesta que potencia els hàbits de vida saludable, dóna a conèixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants, i és una font de riquesa de valors com la cohesió, la igualtat i el benestar”

La cursa, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del pavelló poliesportiu de Torrefarrera, estava oberta a corredors majors de 16 anys i ha constat de 10 km que han transcorregut per un tram urbà i per un d’interurbà amb camins de terra i asfalt del terme municipal. 

La 3a Cursa Popular de Torrefarrera ha comptat amb la col·laboració de més de 70 empreses i entitats que hi han donat suport, així com voluntaris de diferents associacions i nombrosos torrefarrerins i torrefarrerines que, amb la seva feina desinteressada, han fet possible aquesta tercera edició.

 

NOTÍCIES RELACIONADES