Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la 1a Fira Torrefabrick aquest cap de setmana a Torrefarrera

“Taller de Santa Claus”, de Diego Ramón Castan, en categoria infantil; i “El poble blanc”, de Biel Bosch Serentill, han estat els guanyadors del Concurs de Diorames d'Escenes Nadalenques amb peces de LEGO®

DIMARTS 21 DESEMBRE 2021

Centenars de curiosos i amants de les construccions amb peces LEGO® s’ha reunit aquest cap de setmana a la Sala Social de Torrefarrera i han gaudit dels diorames, exposicions, muntatge de robots Space Lab, escape room de robòtica, tallers infantils i exhibició de First Lego League en el marc de la 1a Fira Torrefabrick, organitzada per l’Ajuntament. 

L’Alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha valorat molt positivament la iniciativa per la gran acceptació tant del públic local com del de les poblacions veïnes, i els impulsors de la iniciativa juntament amb l’Ajuntament ja preparen la propera edició. 

Ahir es van lliurar els premis del Concurs de Diorames d'Escenes Nadalenques amb peces de LEGO® amb tres categories per edats (infantil, junior i sènior) que tenia l’objectiu decfomentar la creativitat i el joc. Els diorames presentats a concurs s’han exposat durant la fira i els guanyadors de cada categoria han rebut com a obsequi sets de peces de la marca LEGO®. 

Els diorames premiats son els següents:

Categoria Infantil:

  • Primer premi: “Taller de Santa Claus”, de Diego Ramón Castan
  • Segon premi: “Santa Claus ha arribat”, de Roger Mallada Prats
  • Tercer premi: “Bon Nadal”, de Lex Tomàs Martínez

Categoria Junior:

  • Primer premi: “El poble blanc”, de Biel Bosch Serentill
  • Segon premi: “Nadalegolandia”, de Joel Mestres Gallart
  • Tercer premi: “El portal de Belen”, de Carlos Giral Salamero

Categoria Senior: Desert 

Torrefabrick és una iniciativa posada en marxa per les regidories d’Infància i Cultura de l’Ajuntament amb l’impuls de tres veïns de Torrefarrera, Rafael López, Gerald Jesús Manau i Alfons Rosell, grans aficionats a les construccions LEGO®, i amb la col·laboració d’Smart School Lleida que ha realitzat la dinamització de les activitats.