Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrega de claus a les empreses instal•lades al Cei Torrefarrera i lliurament de subvencions del Programa Treball és Benestar del 2013

Durant la 1a Jornada Treball és Benestar celebrada al Parc Empresarial de Torrefarrera

DIVENDRES 13 JUNY 2014

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera va organitzar ahir dimecres, 11 de juny a la tarda, la 1a Jornada Treball és Benestar al Cei Torrefarrera (centre d’empreses innovadores) situat al Parc Empresarial de la localitat. A l’acte es va fer entrega de les claus a les 3 primeres empreses instal·lades al Cei Torrefarrera (una empresa d’assessoria, un arquitecte tècnic i una empresa de distribució de productes d’alimentació infantil) i es van lliurar les 14 subvencions del Programa Treball és Benestar del 2013 (de 1.200 euros cadascuna) a les empreses i autònoms que ho van sol·licitar.

A l’acte, que va aplegar una trentena de persones, va assistir l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Enric Casanovas.

La jornada va servir per presentar el Programa Treball és Benestar del 2014 del qual Latorre va voler destacar que “des de l’equip de Govern tenim la determinació de fer tot el que puguem per ajudar als nostres veïns i a les empreses de la localitat a superar la difícil situació econòmica i, per això, enguany hem augmentat el pressupost fins a 55.000€, i subvencionarem també els contractes de persones aturades superiors a 6 mesos, a més de continuar amb el programa d’estímul a la contractació i als nous autònoms, endegat l’any passat”.

La jornada també va comptar amb la conferència de Jeroni Calafell, director associat a Success Motivation International i director fundador de Global System & Intelligence. (veure notícies relaciones)