Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades per a l’espectacle de la Festa Major 2019

DIMARTS 03 SETEMBRE 2019

Divendres dia 13 de setembre a les 23 h, es farà l’espectacle de la Festa Major al pavelló municipal i, en previsió de la gran afluència que té cada any, l’Ajuntament ha habilitat 800 entrades gratuïtes per als empadronats del poble perquè puguin ocupar les cadires disponibles.

Les entrades es podran recollir a l’Ajuntament de Torrefarrera dijous dia 5 de setembre. Es posaran a disposició dels veïns 450 entrades de 8 a 15 h i 350 entrades de les 19 a les 21 h del mateix dijous, fins a exhaurir entrades.

Les entrades s’han de recollir personalment a l’Ajuntament mostrant el DNI original i només es donaran per a la família que ve a recollir-les segons constin al padró, no s’acceptaran encàrrecs de cap tipus.

El funcionament de les entrades el dia de l’espectacle serà el següent:

Hi haurà dues files per accedir al pavelló, una per als que tinguin entrada i una altra per als que no tinguin entrada.

-         A les 22.15 h s’obriran les portes de la fila de les persones que tinguin entrada. Quan hagi entrat tothom amb entrada es donarà pas a la resta de persones fins a exhaurir l’aforament.

Estarà totalment prohibit reservar llocs.

Pel que fa a la gent que té palcos, no cal que vingueu a buscar entrades, donat que ja teniu el lloc reservat al palco. Us agrairíem que accediu al pavelló quan s’obrin les portes per a tothom, ja que teniu el palco reservat. Si així i tot voleu entrar abans, amb el rebut de pagament del palco podreu accedir.

Recordem que la gent que té PALCOS no pot seure a les cadires, ja que el seu lloc reservat són els PALCOS, per seure a les cadires és imprescindible tenir tiquet d’entrada.

Moltes gràcies i Bona Festa Major!