Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En funcionament el nou circuit de Pump Track de Torrefarrera

DIMECRES 03 ABRIL 2019

Torrefarrera compta des d’aquest cap de setmana amb un nou equipament per als amants de l’esport de la localitat. Es tracta d’un nou circuit de Pump Track per a bicicletes construït a l’av. Europa, davant de l‘Institut Joan Solà. Amb 1.800 m2, és el més gran de la província, per a ús públic. El Pump Track de Torrefarrera estarà obert tots els dies de l’any i és apte per a totes les edats, ja que compta amb un circuit per a grans i un per als petits.

El nou equipament consisteix en dos circuits de sauló tancats de diferents dimensions i grau de dificultat, que es poden recórrer sense necessitat de pedalar, aconseguint el moviment només amb la inèrcia adquirida gràcies als salts i peralts que presenta el recorregut. A més, compta també amb dues línies de salts, una d’1,5 m de llarg per a principiants i una més avançada, de 3 m de llarg, de dificultat mitjana alta.

Tot el circuit està realitzat amb un sauló especial que fa que la bicicleta rodi en òptimes condicions i a més velocitat, sense necessitat d’impulsar-se amb els pedals.

L’Ajuntament de Torrefarrera ha posat en marxa aquest nou recinte recreatiu i saludable, que ha tingut un cost de 22.000 euros, per donar resposta a les demandes del jovent de la localitat que sol·licitaven un espai de lleure a l’aire lliure on gaudir de les bicicletes