Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EMUN FM Ràdio guanya la 18ena edició del Premi Ràdio Associació a la Inclusió

DIVENDRES 06 ABRIL 2018

ASTEROIDE B612
Els periodistes de l'Asteroide B612 són persones ateses a Sant Joan de Déu Terres de Lleida - Centre d'Almacelles. El seu vincle amb EMUN FM Ràdio i el magazine el Matí ImPonent és remunta a 2011. Després de participar en una tertúlia temàtica mensual durant unes quantes temporades, enguany han fet el salt a l'entrevista. 
Així doncs, la Sheila, el Gaspar, el Salvador, l'Angela, l'Emilio, el Roc, l'Elies, l'Antonio... són els conductors de l'entrevista amb ànima a Asteroide B612. 
Per l'Asteroide B612 hi han aterrat Francesc Mauri, Javi Morales, terapeuta especialista en Sonoteràpia, l'Elisabeth Reche, psicòloga especialitzada en mindfulness i el futbolista Bojan Krkic. En el marc del Dia Mundial de Ràdio, organitzat pel Col.legi de Periodistes de la Demarcació de Lleida, on EMUN FM Ràdio es va sumar amb un programa en directe, van entrevistar el Jorge Berbegal, Responsable d'Esports de Sant Joan de Déu Terres de Lleida - Centre d'Almacelles.
La Noelia Nadal és l'educadora de l'àrea de la discapacitat de Sant Joan de Déu Terres de Lleida - Centre d'Almacelles, responsable del Projecte de Ràdio VISIBLE AMB LA MEVA VEU.
La Pili Garcia, la Coordinadora d'EMUN FM Ràdio, és la periodista que acompanya els locutors de Sant Joan de Déu.
Altres premiats en l'edició 2018 dels Premis Ràdio Associació són la periodista Mònica Terribas, “VERSIÓ RAC1”, el documental “LAS CLOACAS DE INTERIOR” i també  Ràdio Ciutat de Badalona,  Ràdio Igualada, IB3, Josep Gifreu i Andrew Marr.
La gala de lliurament de premis se celebrarà el proper dijous 3 de maig, a partir de les 19.30 h, a l’Auditori de l’ONCE. L’acte serà presentat pels actors Judit Martín i Jordi Soriano- i els seus amics-, i transmès en directe per streaming a través del web de www.radioassociacio.cat .