Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els torrefarrerins escullen el premi del públic del Torrefarrera Street Art Festival

El premi està dotat amb 500 euros i poden votar fins a un màxim de tres propostes de les deu que no van ser premiades pel jurat Fins al 25 de setembre poden fer les votacions al web www.torrefarrera.happyopinion.com

DIMARTS 19 SETEMBRE 2017

Fins al 25 de setembre, els torrefarrerins i torrefarrerines censats al municipi poden votar el mural que més els agrada dels realitzats en 1a edició del Torrefarrera Street Art Festival. En total poden escollir un màxim de tres propostes d'entre les deu que no van ser premiades pel jurat del certamen. Les votacions es poden materialitzar a través del web www.torrefarrera.happyopinion.com, on s'han de registrar per rebre el codi de votació. El mural més votat serà el guanyador del premi del públic, dotat amb 500 euros.

El passat 8 de setembre, en el marc de la Festa Major de Torrefarrera, es van donar a conèixer els premis del jurat del 1r Torrefarrera Street Art Festival. El jurat va atorgar el primer premi (1.000 euros) al duo d'artistes GFX Folk & Miedo12, de València i Alacant, autors de l'obra del mur de gairebé 400 metres quadrats en un lateral del pavelló municipal. El segon premi del certamen, dotat amb 500 euros, va ser per a l'artista madrileny Sfhir per la intervenció mural al carrer Ramon Muntaner (176 metres quadrats).

El jurat estava format per l'Ajuntament, l'organització del festival i representants de les associacions culturals de la localitat que van premiar les dues millors obres d'acord a criteris de qualitat artística, viabilitat, flexibilitat d'adaptar la proposta a les superfícies/parets existents i integració en l'entorn públic.

Millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura són els principals objectius del Torrefarrera Street Art Festival, la nova proposta que va llançar el consistori per dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l’art urbà com a mitjà d’integració social. El certamen ha comptat amb el suport de la Diputació i l’empresa ICG Software i davant de l’èxit i la bona acceptació per part dels veïns i veïnes, ja es prepara una segona edició per l’any que ve.

Veure fotos murals