Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Mossos d'Esquadra donen consells de seguretat per a la gent gran en el marc de les IX Jornades de Salut de Torrefarrera

DILLUNS 19 NOVEMBRE 2018

En el marc de les IX Jornades de Salut de Torrefarrera, ahir dijous al vespre, els Mossos d'Esquadra van oferir la xerrada ‘Consells de seguretat per a la gent gran’, a la sala social de l’Ajuntament, amb una vintena d'assistents.

Del 15 al 23 de novembre, l’Ajuntament de Torrefarrera en col·laboració amb altres organitzacions i entitats, ha organitzat les IX Jornades de Salut i Festa Nova 2018 amb l’objectiu d’acostar temes d’actualitat en l’àmbit de la salut a la població.

Demà dissabte, 17 de novembre, està previst un dinar organitzat per l’Associació de Jubilats de Torrefarrera, seguit d’un concert i ball de tarda.

Diumenge, 18 de novembre, és el torn de la XIII Trobada d’Havaneres, organitzada per la Coral Clavellina amb l’actuació de la Coral La Primavera Artesenca d’Artesa de Lleida, la Coral La Lira de Torres de Segre, Coral Sant Bartomeu d’Alpicat i la Coral Clavellina de Torrefarrera. Dilluns 19 es presentaran les jornades, a les 19.00 hores, a càrrec de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i tot seguit, la presidenta de Fibrolleida, Marisa Pon, i la vicepresidenta de Fibrolleida, Rosi Sánchez, impartiran un col·loqui sobre ‘La fibromiàlgia, la fatiga crònica i la SQM’.

‘Què cal saber de la diabetis’ és el títol de la xerrada que tindrà lloc el dimecres, 21 de novembre, a les 19.00 hores, a càrrec de la doctora en farmàcia, Teresa Hernández. El darrer dia, el divendres, 23 de novembre, a les 17.30 hores, es presentarà la Jornada de Contacontes de novembre relacionada amb la salut i, a les 19.00 hores, la xerrada ‘Combat l’osteoporosi en el teu dia a dia: Consells pràctics de fisioteràpia’ a càrrec de l’osteòpata i fisioterapeuta, Óscar P. Bello.

A més, s’han organitzat caminades pel municipi de 45 minuts, els dies 19, 20, 21, 22 i 23 de novembre. També es faran xerrades i tallers per als alumnes de l’escola la Creu de Torrefarrera sobre vacunes i l’aparell digestiu i alimentació.