Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Escola La Creu aprenen a fer joies durant la 27a Setmana Cultural de Torrefarrera

Demà dijous té lloc la 3a Cursa Popular de Torrefarrera amb inici a les 10.00 hores a l’avinguda Europa, davant del pavelló poliesportiu

DIMECRES 30 ABRIL 2014

Els actes de la 27a Setmana Cultural de Torrefarrera segueixen aportant activitats de lleure a la localitat amb una vintena d’actes previstos, per a grans i petits, fins al proper diumenge, 4 de maig. En concret, ahir dimarts, 29 d’abril, els alumnes de l’Escola La Creu van conèixer de primera mà l’ofici de joier i van poder fabricar la seva pròpia joia amb el taller de joies impartit per la torrefarrerina Jèssica Bellí. A més, aquesta tarda, a les 19.30 hores, està prevista la inauguració de l’exposició de joies de Jèssica Bellí, a la Sala Perelló de la localitat. I a les 20.30 hores, la Sala Social de l’Ajuntament serà l’escenari d’una desfilada de moda.

Avui finalitzen els Tallers de música per a alumnes de l’Escola Municipal de Música de Torrefarrera (EMMT) que han tingut lloc al llarg de la setmana i que han apropat als alumnes coneixements sobre instruments de vent, precussió i corda. 

Seguint amb els actes de la 27a Setmana Cultural, demà dijous, 1 de maig a partir de les 10.00 hores, tindrà lloc la 3a Cursa Popular de Torrefarrera, coorganitzada pel Club Esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat, que espera igualar l’èxit de participació de l’any passat amb 900 corredors (500 senior i 400 nens). La carrera, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del pavelló poliesportiu, està oberta a corredors majors de 16 anys i consta de 10 km que transcorreran per un tram urbà i per un d’interurbà amb camins de terra i asfalt del terme municipal. Un cop finalitzada la cursa, a partir de les 11.30h, tindran lloc les curses per als més petits, entre 3 i 16 anys, amb diverses distàncies en funció de l’edat.

Fins el proper 7 de maig, de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores, es pot visitar l’Exposició de fotos del municipi i l’Exposició de Pintura Ràpida, a la sala social i al soterrani de l’Ajuntament.

 

NOTÍCIES REL.LACIONADES