Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 4art de l’Escola Pinyana d’Alfarràs guanyen del 1er Concurs de Lectura en Veu Alta d’EMUN FM Ràdio.

DIJOUS 31 MAIG 2018

El dimecres dia 30 de maig a les 15h es farà entrega del premi a l’Escola Pinyana.

El premi del 1er Concurs consisteix en  una excursió per a tota la classe amb el Tren de la Pobla i una visita guiada al conjunt modernista de la Pobla de Segur gràcies al Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, FGC i l’ajuntament de la Pobla de Segur. Tots els alumnes participants al concurs rebran un obsequi dels Consells Comarcals del Segrià i la Noguera. A més, el Consell Comarcal del Segrià es farà càrrec del trasllat dels alumnes de l’Escola Pinyana des d’Alfarràs fins a l’Estació de Lleida – Pirineus.

És tracta del 1er Concurs de LECTURA EN VEU ALTA organitzat per EMUN FM Ràdio i les Biblioteques d’Albesa, Alguaire i Almenar amb la col·laboració del  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i dels Consells Comarcals del Segrià i la Noguera.

Al Concurs hi ha participat més de 160 alumnes de 4art de les Escoles Àlber d’Albesa, Pinyana d’Alfarràs, Teresa Bergadà d’Alguaire, Escola d’Almenar i  La Creu de Torrefarrera.

En aquesta primera edició, s’han triat POEMES del llibre “Domador de paraules. Poesies incompletes” de Miquel Desclot.

El Jurat l’han format les bibliotecàries de les Biblioteques públiques Biblioteca Fermí Palau d'Albesa, Rosita Garret; Biblioteca Ramon Berenguer IV d’Almenar, Anna Salvia i Míriam Roma i Bilbioteca Josep Lladonosa d’Alguaire, Norma Soldevila.

La periodista d’EMUN FM Ràdio, Pili Garcia, va dur a terme un taller de lectura en veu alta on els alumes de 4art de cada escola participant van treballar la vocalització, el to i la interpretació dels poemes.

Totes lectures es podran escoltar al Matí ImPonent d’EMUN FM Ràdio els dis 4 al 8 de juny i també és publicaran online al podcast de la ràdio:http://podcast.emunfmradio.cat/

Els objectius del concurs són apropar la ràdio als infants de 4art i a les escoles,  treballar la lectura en veu alta, la vocalització i la interpretació, conèixer com funciona la ràdio i crear sinergies entre la ràdio municipal, les escoles, els alumnes i les biblioteques.