Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El secretari general de l’Esport visita el Complex Esportiu de Torrefarrera

Ivan Tibau ha visitat avui les instal•lacions esportives de la localitat acompanyat de l’alcade, Jordi Latorre, i del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies

DIVENDRES 20 NOVEMBRE 2015

Ahir dijous, 19 de novembre, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, va visitar el Complex Esportiu de Torrefarrera, acompanyat de l’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, i del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. En el seu recorregut, van visitar el pavelló poliesportiu, les piscines municipals i el Complex Esportiu del Segrià. Allà, el secretari general va signar en el llibre d’honor de la localitat.

Durant la visita, Tibau va destacar que Torrefarrera és “una localitat amb una ferma aposta pel món de l’esport, perquè sou coneixedors de la importància que té per al creixement dels vostres nens i nenes, tenint en compte els valors positius que aquest us pot aportar”. Tibau va encoratjar l’Ajuntament de Torrefarrera a seguir en aquesta línia i va agraïr “la bona feina feta i que de ben segur seguireu fent”.

Per la seva part, Jordi Latorre va agraïr Tibau per la visita a les instal·lacions esportives de Torrefarrera i va manifestat la voluntat de l’equip de govern municipal de “seguir apropant i facilitant la pràctica de l’esport a tots els torrefarrerins i torrefarrerines”.

Tibau va visitat també les obres del complex de pàdel indoor que l’empresa We Are Padel & Sports està construint al Parc Empresarial Torrefarrera.