Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Torrefarrera rep prop de 450 visites diàries en els seus 6 dies d’activitat

DIMARTS 05 GENER 2016

El passat diumenge, 3 de gener, el Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar les portes després de sis dies d'intensa activitat de jocs i diversió per als més petits i joves, amb unes xifres de rècord, amb una mitjana de 450 visites diàries, xifra molt similars a la de la passada edició. La regidora d’Educació i Infància, Noèlia Escuer, destaca que “enguany l’afluència ha estat molt intensa el cap de setmana i sobretot la tarda de l’1 de gener, que es va convertir en l’opció triada per molts torrefarrerins i torrefarrerines per passar el primer dia de l’any en família”.

Un any més, el pavelló poliesportiu de la localitat ha estat l’escenari de jocs tradicionals, inflables, tallers, manualitats, pàdel, bàsquet, rocòdrom, espectacles, cinema i rock per als més petits de Torrefarrera i d’altres localitats veïnes que s’hi han apropat enguany.

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 28 de desembre en finalitzar la cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, empresa patrocinadora del Parc de Nadal, on els més petits van entregar la carta als Reis Mags.