Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Torrefarrera rep més de 300 visites diàries i es consolida com a punt de trobada de les famílies durant les festes

Els actes de Nadal finalitzen diumenge amb la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient pels carrers de la localitat i l'entrega de regals al Centre Ginesta i al pavelló municipal

DIVENDRES 04 GENER 2019

Ahir dimecres, 3 de gener, el Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar les portes després de set dies d'esbarjo, jocs tradicionals, tallers i activitats per als més petits, amb una mitjana de més de 300 visites diàries. Per setè any consecutiu, el pavelló poliesportiu ha esdevingut el punt de trobada dels més petits de la casa i també de les seves famílies, gràcies a la zona de cafeteria habilitada.

La regidora d’Educació i Infància, Noèlia Escuer, explica que “des de l'equip de govern estem molt contents per l'acceptació del Parc de Nadal de Torrefarrera, que segueix sent l’opció d’oci preferida per moltes famílies del municipi i d’altres localitats veïnes per passar amb la canalla aquests dies de Nadal”.

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 27 de desembre en finalitzar la Cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, on els més petits van entregar la carta per als Reis Mags d'Orient. En total es van repartir 600 invitacions per al Parc de Nadal.

Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Torrefarrera

El pròxim diumenge, 6 de gener a les 10.00 hores del matí, els Reis Mags d’Orient seran els protagonistes de la Cavalcada pels carrers de la localitat, acompanyats per la banda de Tambors de Torrefarrera, que començarà a tocar a partir de les 8.00 hores del matí.

La comitiva reial sortirà de l'Ajuntament i anirà fins al Centre Ginesta, on farà una parada i, a continuació, es dirigirà al pavelló municipal, on s'entregaran els Regals als nens i nenes de Torrefarrera.

A més, l’Ajuntament repartirà les fotografies realitzades als infants de la localitat que van entregar la carta al Camarlenc el passat 27 de desembre.

Mentre arriben els Reis d'Orient al pavelló municipal, els més petits podran gaudir d'una actuació d'animació infantil.