Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Torrefarrera finalitza amb rècord de dies i de visites

Demà els petits de la casa segueixen sent els protagonistes amb la tradicional Cavalcada dels Reis Mags pels carrers de la localitat i entrega de regals al pavelló

DIJOUS 05 GENER 2017

El passat dimarts, 3 de gener, el Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar les portes després de set dies d'intensa activitat de jocs i diversió per als més petits, amb unes xifres de rècord, amb una mitjana de prop de 450 visites diàries, xifra molt similars a la de la passada edició. La regidora d’Educació i Infància, Noèlia Escuer, destaca que “el Parc de Nadal es consolida enguany amb set dies de durada, un més que l’edició anterior, i estem molt satisfets perquè s’ha convertit en l’opció d’oci escollida per moltes famílies de Torrefarrera i d’altres localitats veïnes per passar amb la canalla aquests dies festius”.

Un any més, el pavelló poliesportiu de la localitat ha estat l’escenari de jocs tradicionals, inflables, tallers, pàdel, bàsquet, rocòdrom, jocs esportius, espectacles, cinema i rock per als més petits que s’hi han apropat enguany.

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 27 de desembre en finalitzar la Cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, empresa patrocinadora del Parc de Nadal, on els més petits van entregar la carta als Reis Mags.

Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Torrefarrera

Demà divendres, 6 de gener a les 10 hores del matí, els Reis Mags d’Orient seran els protagonistes de la Cavalcada pels carrers de la localitat, acompanyats per la banda de Tambors de Torrefarrera.

La comitiva sortirà de l'Ajuntament i anirà fins al Centre Ginesta, on farà una parada i, a continuació, es dirigirà al pavelló municipal, on s'entregaran els Regals als nens i nenes de Torrefarrera.

A més, l’Ajuntament repartirà les fotografies realitzades als infants de la localitat que van entregar la carta al Camarlenc el passat 27 de desembre.

Durant l'estona que els Reis fan la Cavalcada pels carrers de la localitat, al pavelló municipal actuarà el grup d'animació infantil Divertia.