Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Torrefarrera es consolida amb 550 visites diàries

Demà serà el torn de la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient pels carrers de la localitat i l'entrega de regals al Centre Ginesta i al pavelló municipal

DIVENDRES 05 GENER 2018

El passat dimecres, 3 de gener, el Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar les portes després de set dies d'activitats, jocs, tallers i diversió per als més petits, amb unes xifres de rècord, amb una mitjana de 550 visites diàries, superior a la de la passada edició.

La regidora d’Educació i Infància, Noèlia Escuer, explica que “el Parc de Nadal de Torrefarrera s'ha convertit en l’opció d’oci escollida per moltes famílies de Torrefarrera i d’altres localitats veïnes per passar amb la canalla aquests dies de Nadal” i destaca com a dies de major afluència els matins del 28 al 30 de desembre "i sobretot la tarda de l'1 de gener, el dia més fort amb diferència, amb molts infants vinguts de pobles del voltant". Com a novetat d'enguany, cal destacar també la bona acollida per part dels infants del taller de màgia celebrat el passat 2 de gener.

Per seté any consecutiu, el pavelló poliesportiu de la localitat ha estat l’escenari de jocs tradicionals, inflables, tallers, jocs esportius i espectacles de màgia per als més petits que s’hi han apropat enguany.

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 27 de desembre en finalitzar la Cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, on els més petits van entregar la carta per als Reis Mags.

Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Torrefarrera

Demà dissabte, 6 de gener a les 10 hores del matí, els Reis Mags d’Orient seran els protagonistes de la Cavalcada pels carrers de la localitat, acompanyats per la banda de Tambors de Torrefarrera.

La comitiva reial sortirà de l'Ajuntament i anirà fins al Centre Ginesta, on farà una parada i, a continuació, es dirigirà al pavelló municipal, on s'entregaran els Regals als nens i nenes de Torrefarrera.

A més, l’Ajuntament repartirà les fotografies realitzades als infants de la localitat que van entregar la carta al Camarlenc el passat 27 de desembre.

Durant l'estona que els Reis fan la Cavalcada pels carrers de la localitat, al pavelló municipal actuarà un grup d'animació infantil.