Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Torrefarrera bat rècords d’assistència amb prop de 450 visites diàries en el seus 6 dies d’activitat

DIMECRES 07 GENER 2015

El diumenge, 4 de gener, després de sis dies d'intensa activitat de jocs i diversió per als més petits i joves, va tancar el Parc de Nadal de Torrefarrera amb unes xifres de rècord, amb prop de 450 visites diàries, més de 200 visites més que en la passada edició. La principal novetat de l'edició d'enguany ha estat l’ampliació de la durada del Parc, ja que ha estat obert del 30 de desembre al 4 de gener, tres dies més que l’anterior edició.

Un any més, el pavelló poliesportiu de la localitat ha estat l’escenari de jocs tradicionals, inflables, tallers, manualitats, pàdel, bàsquet, rocòdrom, espectacles, cinema i rock per als més petits i joves de Torrefarrera i d’altres localitats veïnes que s’hi han apropat enguany.

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 29 de desembre en finalitzar la cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, empresa patrocinadora del Parc de Nadal, on els més petits van entregar la carta als Reis Mags.