Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou cicle dels Dijous Emprenedors arrenca a les instal•lacions del Cei Torrefarrera

Amb 45 inscrits i les places exhaurides, els participants assistiran a sessions sobre com fer un estudi de mercat, errades a evitar, com crear un model d’èxit via smartphone o eines de finançament

DIVENDRES 20 SETEMBRE 2013

El cicle consta de 36 seminaris que s’impartiran per tot el territori i finalitzarà el 29 de maig del 2014 a Vielha. 

Ahir, dijous 19 de setembre, va començar a les instal·lacions del Cei Torrefarrera el nou cicle de seminaris de Creació d’Empreses Innovadores “Dijous Emprenedors”. Cada seminari consta de quatre sessions que s’impartiran per tot el territori per fomentar la creació d’empreses a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, que actualment compta amb 16 centres, més de 160 espais i més d’11.000 metres quadrats coordinats per GLOBALleida. El cicle finalitzarà el 29 de maig del 2014 a Vielha. 

Així, el Cei Torrefarrera, amb 45 inscrits i les places exhaurides, va acollir ahir la primera sessió que porta per títol Algunes errades que tot emprenedor hauria d’evitar a càrrec del professor José Alonso (UdL). Les següents sessions del cicle són Com fer un estudi de mercat amb Xavier Roca (UdL), el 26 de setembre; Com crear un model d’èxit via smartphone amb Àlex Surroca (Use-It), el 2 d’octubre, i Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les, amb Salvador Pifarré (GLOBALleida), el 10 d’octubre. 

Aquest nou cicle de “Dijous Emprenedors” el va presentar l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i president del Consell Directiu del Ceeilleida, Pau Perdices.