Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mural d'Oriol Arumí guanya el premi del públic del Torrefarrera Street Art Festival dotat amb 500 euros

El grafit ha estat el més votat pels torrefarrerins i torrefarrerines, per davant dels treballs realitzats per l'artista colombiana Zurik i pel valencià Xolaka El mural d'Sfhir en aquesta primera edició del certamen ha estat escollit per StreetArt360.net com un dels millors treballs duts a terme al setembre a escala internacional

DIJOUS 05 OCTUBRE 2017

El mural realitzat per l'artista Oriol Arumí ha estat l'escollit pels torrefarrerins i torrefarrerines com a guanyador del premi del públic del Torrefarrera Street Art Festival dotat amb 500 euros. Aquest treball ha rebut 48 dels 116 vots vàlids materialitzats a través de la web de participació habilitada per l'Ajuntament de Torrefarrera per a tal efecte.

El grafit guanyador ocupa dues parets de la bàscula de la partida de Malpartit (Torrefarrera) amb una superfície de 85,80 i 45 metres quadrats respectivament. El segon mural més votat, amb 47 vots, ha estat el de l'artista colombiana Zurik i el tercer, amb 35 vots, ha estat el del valencià Xolaka, tots dos ubicats a l'exterior del centre de salut de la localitat.

En l'obra guanyadora del premi del públic destaquen la figura d'una nena envoltada de colors saturats i variats, que generen un impacte visual de contrast amb l’entorn. El somriure de la protagonista transmet alegria i optimisme i transporta l'observador del mural a la infantesa.

Recentment, el treball que l'artista madrileny Sfhir va realitzar en aquesta primera edició del Torrefarrera Street Art Festival ha estat seleccionat per StreetArt360.net com un dels millors murals del món duts a terme al setembre.

1a edició del Torrefarrera Street Art Festival

El passat 8 de setembre, en el marc de la Festa Major de Torrefarrera, es van donar a conèixer els premis del jurat del 1r Torrefarrera Street Art Festival. El jurat va atorgar el primer premi (1.000 euros) al duo d'artistes GFX Folk & Miedo12, de València i Alacant, autors de l'obra del mur de gairebé 400 metres quadrats en un lateral del pavelló municipal. El segon premi del certamen, dotat amb 500 euros, va ser per a l'artista Sfhir per la intervenció mural al carrer Ramon Muntaner (176 metres quadrats).

Millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura són els principals objectius del Torrefarrera Street Art Festival, la nova proposta que va llançar el consistori per dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l’art urbà com a mitjà d’integració social. El certamen ha comptat amb el suport de la Diputació i l’empresa ICG Software i davant de l’èxit i la bona acceptació per part dels veïns i veïnes, ja es prepara una segona edició per l’any que ve.