Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mural ‘Comunicació’ dels grafiters Folk & Miedo, guanyador del 5è Torrefarrera Street Art Festival

DIMECRES 15 SETEMBRE 2021

El divendres, 10 de setembre, en el marc de la Festa Major de Torrefarrera, se va donar a conèixer el premi del jurat del 5è Torrefarrera Street Art Festival. El jurat va atorgar el primer premi (1.000 euros) a Folk & Miedo (València i Alacant), autors de l'obra “Comunicació” ubicada en una de les parets de l’empresa ICG Software, de prop de 200 m2 i ubicada al carrer Tramuntana, sn, al Parc Empresarial Torrefarrera.

El jurat, que està format per l'Ajuntament i l'organització del festival, ha premiat l’obra d'acord a criteris d’adaptació a l’entorn, qualitat artística i nivell de definició en l’acabat de l’obra.

“Comunicació” de Folk & Miedo expressa el desig d’humanitzar la tecnologia i tornar a la comunicació col·lectiva, la interacció familiar i més personal, partint de la base que la comunicació és essencial per a la humanitat.

Millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura són els principals objectius del Torrefarrera Street Art Festival, organitzat per cinquè any consecutiu pel consistori per dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l’art urbà com a mitjà d’integració social. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Torrefarrera i compta amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Fundació ICG, Hiopos i Montana Colors.

Després de les cinc primeres edicions, s’han pintat 4.636 m2 de parets distribuïts per tot el municipi, amb un total de 47 murals a l’aire lliure.

Per escollir el guanyador del premi del públic (500 euros), properament es posarà en marxa la votació online a través d’un enllaç que s’habilitarà a la pàgina web de l’Ajuntament de Torrefarrera (www.torrefarrera.cat).

Relació d'artistes o col·lectius artístics que han participat en el 5è Torrefarrera Street Art Festival:

- Gasic Painter (Tarragona)

- Dil (Lleida)

- Folk & Miedo (València i Alacant)

- Nauni 69 &Dank (Almeria)

- Txus Montejano (Lleida)

- Saiko 134 (Terres de l’Ebre)

Més informació del festival: https://torrefarrerastreetartfestival.cat