Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El millor bàsquet es dóna cita a Torrefarrera en el Campionat d'Espanya de Clubs en categoria Cadet Masculí

Del 21 al 23 de maig pel pavelló poliesportiu municipal passaran 24 dels 32 equips de tota Espanya que es diputen la competició

DIMECRES 17 MAIG 2017

Avui dimarts, 16 de maig, l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el president de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, han presentat el Campionat d'Espanya de Clubs de Bàsquet Cadet Masculí que tindrà lloc del 21 al 27 de maig a Torrefarrera i Lleida.

En concret, del 21 al 23 de maig, el pavelló municipal de Torrefarrera acollirà 12 dels 48 partits de la fase de grups del campionat. Durant tres dies, per la pista torrefarrerina passaran 24 dels 32 equips de tota Espanya que disputen la competició, com són el FC Barcelona, Joventut de Badalona i Reial Madrid en categoria cadet, entre altres.

Durant la presentació, Jordi Latorre ha expressat "la satisfacció i l'honor que és per a Torrefarrera ser una de les seus de la competició i acollir partits de la dimensió i la categoria d'aquest campionat". Latorre ha destacat que "per a Torrefarrera és una sort poder acollir partits dels equips amb més renom com són el FC Barcelona, Joventut i Reial Madrid". L'alcalde ha recordat que "el bàsquet al municipi té una importància creixent, amb el Club Bàsquet Torrefarrera que cada dia té més equips i jugadors", i ha afegit que "és important que al nostre poble es puguin celebrar esdeveniments com aquest i animo els torrefarrerins i torrefarrerines que no es perdin els partits i gaudeixin del millor bàsquet en categoria cadet".

Per la seva part, Ferran Aril ha agraït a l'alcalde i a l'Ajuntament de Torrefarrera la possibilitat de portar el campionat al municipi i també al Club Bàsquet Torrefarrera per la seva col·laboració. Aril ha explicat que "per a la FCBQ a Lleida és important poder organitzar aquest campionat, perquè és difícil portar competicions d'aquest nivell fora de les grans ciutats i, a més, és una manera de promocionar no només el bàsquet sinó també el nostre territori". Per finalitzar, Aril ha desitjat "que el campionat tingui una bona afluència de públic i que la gent gaudeixi de l'espectacle del bàsquet i de les magnífiques instal·lacions que disposa Torrefarrera".