Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El millor bàsquet del Campionat d'Espanya Cadet Masculí de Clubs torna a Torrefarrera del 20 al 23 de maig

El pavelló poliesportiu municipal serà una de les seus del campionat, per on passaran els millors equips de l’Estat

DIMECRES 09 MAIG 2018

Avui dimarts, 8 de maig, l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, el president de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, han presentat el Campionat d'Espanya Cadet Masculí de Clubs de Bàsquet que tindrà lloc del 20 al 26 de maig a Torrefarrera i Lleida.

En concret, el pavelló municipal de Torrefarrera acollirà partits de la fase de grups del campionat del 20 al 23 de maig. Durant quatre dies, un més que l’any passat, per la pista torrefarrerina passaran els millors equips de tota Espanya que disputen la competició, com són el FC Barcelona, Joventut de Badalona i Reial Madrid en categoria cadet, entre altres.

Durant la presentació, Jordi Latorre ha agraït als organitzadors per "la confiança en Torrefarrera per tornar a ser subseu del campionat”. Latorre ha recordat que “Torrefarrera és un poble petit, però molt implicat amb l’esport i amb un club de bàsquet que fa una gran feina de formació en l’esport de base” i ha animat als torrefarrerins i torrefarrerines a gaudir de les futures estrelles d’aquest esport al pavelló municipal.

Per la seva part, Ferran Aril ha destacat “l’èxit de la passada edició, amb molt bona valoració per part dels equips participants i és per això que s’ha decidit repetir amb les mateixes seus”. Aril ha posat de manifest que la celebració del Campionat d’Espanya a Lleida i Torrefarrera “és un reconeixement a la feina que fan els diferents clubs del territori i és una bona oportunitat per promocionar el bàsquet a les nostres terres”. Per finalitzar, Aril ha agraït a l'alcalde i a l'Ajuntament de Torrefarrera la col·laboració amb el campionat i també al Club Bàsquet Torrefarrera per la seva implicació.

En la seva intervenció, Joan Segura ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Torrefarrera per l’esport formatiu i ha agraït a la Federació Catalana de Bàsquet per portar el campionat un any més a les Terres de Lleida.