Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El magazín radiofònic 'La tarda’ participa aquest divendres a la Setmana Cultural de Torrefarrera

Dia: avui divendres Hora: de 16h a 19h Lloc: Plaça Miremont

DIVENDRES 17 ABRIL 2015

El magazín radiofònic ‘La tarda’ s'emet aquest divendres des de Torrefarrera on mostrarà l'activitat que genera la XXVIII Setmana Cultural de la localitat del Segrià. Pels micròfons de l'espai passaran alguns dels protagonistes d'aquest esdeveniment que durant nou dies omple el municipi de propostes lúdiques i culturals. El programa, realitzat amb la col·laboració d'EMUM FM, estarà en antena de 16h a 19h.

La història de l'esport local


La plaça Miremont serà l'escenari que acollirà l'equip de 'La tarda', encapçalat per Marina Romero i amb la periodista d'EMUN FM Laura Alcalde com a copresentadora. Juntes abordaran tres hores de ràdio en què l'esport de Torrefarrera tindrà un espai destacat. La responsable de l'exposició sobre la història de l'esport local que aquests dies acull el municipi, Rosalia Piqué, serà una de les convidades al programa, que també donarà veu als clubs esportius Rural Runners i Bikers Torrefarrera.

El president de l'AMPA de l'Escola de Música, Jaume Semis, participarà també al magazín amb alguns dels alumnes del centre, que interpretaran algunes peces en directe, així com els Blue Rain, grup lleidatà de pop-rock format per joves d'entre 12 i 14 anys. Tancaran l'apartat musical els organitzadors del Festival Re-Sona, Jaume Casanovas i Alba Pros.

La gastronomia local estarà representada per la Pastisseria Casals, la més antiga de la localitat, en un especial que comptarà amb la presència institucional de l'alcalde, Jordi Latorre, i la primera tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, Carme López.

Tercera temporada en antena


El magazín 'La tarda' es realitza des de les instal·lacions de Cugat.cat, l'emissora municipal de Sant Cugat del Vallès. Amb un to rigorós i amè, el programa ha consolidat un model caracteritzat per la implicació dels professionals de la vintena de ràdios locals que hi participen habitualment. Un tret distintiu de l'espai que permet copsar el pols a l'actualitat local i que fa que aquesta sigui ja la seva tercera temporada en antena.