Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Re-Sona de Torrefarrera arriba a la quarta edició el pròxim dissabte 25 d'abril al pavelló municipal

DIMARTS 14 ABRIL 2015

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del quart Festival Re-Sona de Torrefarrera, que se celebrarà el pròxim dissabte 25 d’abril al pavelló municipal.

El Festival Re-Sona de Torrefarrera, que organitza l’Ajuntament de Torrefarrera juntament amb l’Associació Cultural Re-Sona, comptarà enguany amb les actuacions d’Elèctrica Dharma, La Raiz, Itaca Band, Lo Pardal Roquer i Lost Art of Murder.

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; Jaume Casanovas, per part de l’Associació Cultural Re-Sona (organitzadors del festival); Enric Subirós de la productora Subirós i els integrants dels grups Elèctrica Dharma i Itaca Band.

La vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha indicat que aquest festival “és una aposta clara pel jovent de la comarca i un dels millor projectes culturals i de musica de les Terres de Ponent”.

Per la seva part, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha destacat el dinamisme i l’esforç del jovent del municipi per organitzar diferents activitats i projectes, fins i tot en moments de dificultats econòmiques com l’actual. “Arribar a la quarta edició demostra una consolidació del festival i una aposta decidida per implicar els més petits de la casa amb el món de la música amb la celebració del Re-Sona Kids”.

El Re-Sona Kids se celebrarà el proper dissabte, 18 d’abril a la Sala Social del consistori en el marc de la Setmana Cultural de Torrefarrera.

Jaume Casanovas, de l’Associació Cultural Re-Sona, ha explicat algunes de les novetats d’aquesta edició, com són l’avançament a les 20.00 hores de l’horari d’obertura de portes del Festival i l’oferiment als assistents d’un servei gratuït de bus entre Lleida i Torrefarrera, que farà els dos recorreguts. També han creat una zona de restauració i de descans a l’exterior del pavelló.

El Lluís i el Joan Fortuny d’Elèctrica Dharma han manifestat la seva satisfacció per participar en aquest festival, que s’emmarca dins de la seva gira de commemoració dels 40 anys de la seva fundació i que els porta a pujar de nou als escenaris amb un número limitat de concerts arreu dels Països Catalans.

En l’edició anterior del Festival Re-Sona hi van assistir unes 1.400 persones i els organitzadors confien que aquest any s’assoliran xifres similars o superiors.

Veure notícies relacionades