Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CeiTorrefarrera acull la jornada informativa sobre incentius a la contractació per empreses

Amb un total de 22 participants entre emprenedors, tècnics de joventut de consells comarcals, tècnics municipals de promoció econòmica i recursos humans i de l’IMO de Lleida

DIVENDRES 24 ABRIL 2015

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, juntament amb l’Ajuntament de Torrefarrera i el Servei d'Ocupació de Catalunya i amb el suport de la Direcció General de Joventut, han organitzat avui divendres, 24 d'abril al matí, la sessió informativa Incentius a la contractació per empreses, al CeiTorrefarrera. Aquesta jornada ha comptat amb l’assistència de 22 persones entre emprenedors, tècnics de joventut de consells comarcals, tècnics municipals de promoció econòmica i de recursos humans, i tècnics de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) de Lleida.

Han presentat la jornada l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; el cap del Servei Territorial del SOC a Lleida, Oriol Salvia; el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré; i la coordinadora Territorial de Joventut a Lleida, Anna Feliu. També han assistit a la jornada el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera, Enric Casanovas; i el president de l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera, Jesús Burrell.

En la presentació, Jordi Latorre ha destacat “les polítiques de promoció econòmica endegades a l’Ajuntament de Torrefarrera en els darrers anys amb incentius a la contractació, com és el pla Treball és Benestar, i les ajudes a emprenedors amb el pla Torrefarrera Emprèn”. Latorre ha posat de manifest el compromís de Torrefarrera per l’ocupació, amb més de 100 empreses establertes al Parc Empresarial i més de 400 autònoms a la localitat. A més, ha volgut agrair la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera perquè, com ha dit, “de la mà arribarem molt més lluny en la millora de les oportunitats laborals i de negoci a la localitat”.

Per la seva part, Oriol Salvia ha expressat el compromís del SOC “d’ajudar a totes les iniciatives que puguin crear ocupació i riquesa al territori, millorant la formació i la competitivitat de les persones”. I per assolir aquest objectiu ha destacat la importància del treball en conjunt de les diferents administracions i entitats com són els ajuntaments, els consells comarcals i Joventut.

Pau Cabré ha destacat “el paper de les petites empreses que són les que han de salvar l’economia del territori” i ha posat de manifest el compromís del Consell Comarcal d’estar al costat dels emprenedors per tot allò que puguin necessitar.

Per la seva part, Anna Feliu ha lloat la feina que es fa a Torrefarrera en matèria de promoció econòmica. En aquest sentit, Feliu ha explicat que “a Torrefarrera s’aposta per les empreses i per un teixit empresarial dinàmic i, a més, es trasllada aquesta voluntat empresarial als joves a través de les polítiques de joventut municipals i del CeiTorrefarrera”. Notícies relacionades