Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del desplegament de la xarxa de fibra òptica al casc urbà de Torrefarrera

DIJOUS 12 MARÇ 2015

Benvolguda família,

El món de les telecomunicacions ha canviat molt últimament. Avui, l’accés a totes aquestes tecnologies és una necessitat, tant des de l’àmbit educatiu, econòmic, laboral, sanitari, d’oci, etc. Per això, des de l’inici d’aquest mandat l’Ajuntament ha treballat per oferir-vos uns serveis de la màxima qualitat.

El servei més demandats pel col·lectiu empresarial de Torrefarrera era la millora de la connectivitat digital. Per això, l’any passat l’Ajuntament va llençar el projecte FibraFarrera, i vam aconseguir signar un conveni amb l’empresa d’origen suec ADAMO, que va valorar el potencial del nostre Parc Empresarial, i hi va desplegar una xarxa de fibra òptica. La fibra òptica permet la transmissió de tot tipus de senyals digitals (Internet, telèfon, TV, vídeo, dades, etc.) amb una velocitat i qualitat molt superior a qualsevol altra tecnologia. El nostre va ser el primer polígon industrial de tota la província a disposar d’aquest servei en condicions de mercat. Avui, ja la gaudeixen més de 40 empreses a plena satisfacció.

Ara, ADAMO vol augmentar la seua presència al nostre poble, i començarà a desplegar pel casc urbà la seua xarxa de fibra òptica. En una primera fase, en una zona d’unes 500 llars, entre les quals està la vostra, a més dels comerços d’aquesta zona. Gràcies a la col·laboració entre ADAMO i l’Ajuntament, Torrefarrera serà el primer poble de la província que tindrà una connexió de 1.000 Mb per segon.

El desplegament començarà immediatament, i no suposarà una molèstia gaire important. Tot i això, us demanem que tingueu paciència i hi col·laboreu si cal. És un avanç molt important per al nostre poble. Si teniu alguna consulta, truqueu al telèfon 900 828 800 o envieu un correu electrònic a info@adamo.es

Gràcies per endavant pel suport. Quedem a la vostra disposició i aprofito l’avinentesa per a saludar-vos atentament,

 

Jordi Latorre i Sotus

Alcalde

Plànol del desplegament de la 1a. fase