Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà dijous, conferència ‘Adolescents: rebels sense causa?’, a càrrec de Sònia Cervantes

Psicòloga i terapeuta infanto-juvenil, col•laboradora dels programes de TV Hermano Mayor i El Campamento. Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

DIMECRES 01 MARÇ 2017

Demà dijous, 2 de març a les 19.30 hores a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera, tindrà lloc la conferència Adolescents: rebels sense causa, a càrrec de Sònia Cervantes, col·laboradora dels programes de TV Hermano Mayor i El Campamento. L’acte s’emmarca dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica.

En aquesta conferència, Sònia Cervantes donarà les eines bàsiques per a una educació emocionalment intel·ligent. L’educació emocional implica crear un ambient d’afecte, autoritat, comprensió, acceptació, respecte i compromís a fi i efecte de poder construir una persona lliure i autònoma. L’adolescència acostuma a ser una etapa crítica tant per als pares i mares com per als fills, ja que implica una època de canvis constants i adaptació continuada. Lluny de ser una etapa feixuga, pot representar una bona oportunitat per al creixement de totes les parts implicades.

Sònia Cervantes (Barcelona, 1974) és llicenciada en Psicologia, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Diplomada en Teràpia Sexual i de Parella i Diplomada en Teràpia Infanto-Juvenil. Actualment exerceix la seva activitat professional com a psicòloga al seu centre de Barcelona. És coneguda per la seva col·laboració als programes televisius Hermano Mayor i El Campamento (Cuatro, Mediaset) i autora dels llibres Viure amb un adolescent i ¿Vives o sobrevives?.