Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà dia 5 de setembre s’obre el termini per la compra d’entrades de l’espectacle “Strafalari “a càrrec del Mag Lari.

Obert el termini per la compra d'entrades de l'espectacle de la Festa Major

DILLUNS 04 SETEMBRE 2023

Recordem el funcionament:


En tenen preferència les persones empadronades, i el seu preu és 2,00 €.


o    600 entrades es podran adquirir a través del mòbil mitjançant l’APP municipal eÀgora, a partir del dimarts 5 de setembre a les 08:00 h (operativa les 24 h).
Cada persona en podrà reservar com a màxim 4 per al seu nucli familiar (entre d’adults i infantils), justificant totes les persones empadronades. En el cas de tractar-se d’una família nombrosa que necessiti més entrades, un cop reservades les 4 entrades per l’APP, han de contactar amb l’Ajuntament per adquirir les necessàries per als demés membres que la composen.


o    200 entrades es reservaran exclusivament per a persones que no disposin del sistema de compra a través del mòbil, podran adquirir els tiquets a les oficines de l’Ajuntament, en horari 09:00 a 14:00 h.
En aquest cas, només es podran comprar com a màxim 2 entrades per nucli familiar.


o    A partir del divendres, dia 8, les entrades sobrants de qualsevol de les modalitats anteriors, podran ser adquirides per qualsevol persona interessada, i únicament a través de l’APP municipal eÀgora i fins que s’esgotin.

El dilluns, 11 de setembre, a les 19:15 h, s’obriran les portes del Pavelló per a les persones que tinguin entrada. I, un cop aquestes hagin segut als seu lloc, totes aquelles persones que no hagin pogut fer la reserva, podran ocupar els seients que estiguin disponibles.


Atenció: NO es permetrà la reserva de cadires.