Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers treballs per enllestir el tanc de tempesta de Torrefarrera que evitarà inundacions a la part baixa del municipi

Amb una capacitat de 1.100 metres cúbics, acollirà tota l'aigua de pluja de la conca sud del municipi

DIJOUS 31 AGOST 2017

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha visitat aquest matí les obres del nou tanc de tempesta de 1.100 metres cúbics que s'està enllestint al carrer Mossèn Cinto Verdaguer de la localitat i que acollirà tota l'aigua de pluja de la conca sud, que comprèn els carrers al sud de la rambla Sant Jordi.

Durant la visita Latorre ha estat acompanyat pels tècnics municipals que estan supervisant les obres i ha pogut comprovar de primera mà l'estat actual dels treballs. L'alcalde ha explicat que, "des de fa dues setmanes, el tanc de tempesta ja funciona en la seva funció principal que és la de recollir l'excés d'aigua de pluja, tot i que falta instal·lar una màquina que gestionarà automàticament els sòlids que, de manera incorrecta, es llancen al clavegueram i que haurien d'anar als contenidors de la brossa". En aquest sentit, Latorre ha manifestat que "des de l'equip de govern estem molt contents que estigui funcionant i que la part del poble més afectada per les inundacions estigui ja a resguard gràcies al tanc".

Un cop finalitzada la construcció del tanc, falten per enllestir les obres d'urbanització de la zona, que esdevindrà un espai verd i segur per als ciutadans de la localitat.