Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de Comunicació digital i xarxes social per autònoms i microempreses

Clases presencials: grups reduits Durada: 3 mesos (2 hores a la setmana) Inscripcions: segriaenxarxa@segria.cat Inici: Mes d'abril

DIJOUS 25 MARÇ 2021

Us informem que des de l’abril fins al juny es durà a terme el Curs de Comunicació digital i xarxes socials per a autònoms i microempreses, amb l’objectiu de donar eines pràctiques i personalitzades per introduir els petits comerços i altres negocis dels municipis del Segrià al món digital i donar-los un impuls.

El curs forma part del Pla de reactivació econòmica que coordina l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià i està finançat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

El curs és gratuït i es farà presencialment en grups reduïts i amb les mesures de protecció de COVID a Almenar, Torrefarrera, Albatàrrec, Alcarràs, La Granja d’Escarp i Torrebesses. Les classes tenen una durada de dues hores a la setmana i es faran durant tres mesos.

Per assistir al curs és necessari tenir un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador portàtil i utilitzar mascareta FPP2.

També cal fer una inscripció prèvia i triar l’horari i el lloc en aquest formulari.

Més informació a segriaenxarxa@segria.cat.