Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència del Dr. Eduard Estivill, demà dijous a Torrefarrera

Dia: Dijous, 16 de juny de 2016 Hora: 20.00 hores Lloc: Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera (carrer Major, 35) ENTRADA GRATUÏTA

DIMECRES 15 JUNY 2016

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Demà dijous, 16 de juny a les 20.00 hores, el Dr. Eduard Estivill, autor del Mètode Estivill, guia per a ensenyar a dormir als nens, oferirà a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera la conferència Dorm bé per viure millor, dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Avui dia sabem que augmentar la qualitat i la quantitat de son afavoreix la millora de símptomes psicosocials diürns associats com l'augment de la concentració, l'atenció i la memòria. Igualment millora l'estat d'ànim i prevé l’aparició de patologies cròniques metabòliques, cardiovasculars o psiquiàtriques, i si aquestes ja existeixen, tractar les alteracions del son, millora les conseqüències de les mateixes.

El Dr. Eduard Estivill és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (promoció 1968-1973) i especialitzat en Neurofisiologia Clínica i Pediatria. Des del 1989 fins a l’actualitat, és director de la Clínica del Son Dr. Estivill de l’USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i des del 1999 és director de la Unitat d’Alteracions del Son de l’Hospital General de Catalunya.

A més, és membre de la Societat Espanyola del Son, de l’American Sleep Disorders Association, de la European Sleep Research Society, de la Societat Espanyola de Neuropediatria, de la Societat Catalana d´EEG i Neurofisiologia Clínica i de la Societat Catalana de Pediatria, entre altres.

Més informació de la conferència:

Dr. Estivill: Dorm bé per viure millor

Dia: Dijous, 16 de juny de 2016

Hora: 20.00 hores

Lloc: Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera (carrer Major, 35)

ENTRADA GRATUÏTA


Veure notícies relacionades