Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència de la campiona del món d’Ultra Trail Núria Picas, demà dijous a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMECRES 01 JUNY 2016

Demà dijous, 2 de juny a les 20.00 hores, la corredora de muntanya, Núria Picas oferirà a l’Ajuntament de Torrefarrera la conferència Viure és l’única cosa urgent, dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Núria Picas és campiona de l’Ultra Trail World Tour 2014 i 2015, campiona del món d’Ultratrail 2012, subcampiona UTMB 2013, 2014 i quatre cops campiona de l’Ultra Pirineu. Recentment ha rebut el premi a la Millor Esportista Catalana 2015.

La vida de Núria Picas sempre ha anat lligada a la naturalesa i a l’esport, d’ençà que va néixer a la serralada de Montserrat, on va descobrir la seva passió per la muntanya. Aquesta passió la va portar a córrer la seva primera marató als 22 anys, però desafortunadament va patir un accident d’escalada i els metges li van dir que mai més podria tornar a córrer.

Núria Picas es va decantar per la bicicleta però, contra tot pronòstic, va començar a córrer a poc a poc, i l’any 2011 va participar per primer cop a un unitrail. A partir d’allà inicià una carrera plagada d’èxits esportius. Picas té clar que el seu límit arribarà, només, el dia que deixi de gaudir.

A més de participar en competicions internacionals, a Picas li agrada passar temps donant xerrades arreu del territori. Gràcies a elles té l’oportunitat de compartir les seves experiències i conèixer gent vinculada al trail i a la muntanya.

La xerrada repassa la vida de l’esportista, fins a la seva consolidació com una de les millors atletes de trail running del món. Aquest camí no ha estat senzill i, per tant, la història de Núria Picas és una història de superació, de constància i d’esforç, tot barrejat amb l’optimisme que caracteritza a Picas i que farà adonar-se a l’espectador que quan es vol, es pot.

El proper convidat al Cicle de conferències 2016 serà el Doctor Estivill.

VEURE NOTÍCIES RELACIONADES