Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència de l’exjugador de bàsquet Ferran Martínez ‘Empresa i esport. Com aconseguir un rendiment alt’, demà dijous a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMECRES 04 MAIG 2016

Demà dijous, 5 de maig a les 19.30 hores, l’exjugador d’elit del FC Barcelona de bàsquet Ferran Martínez oferirà a l’Ajuntament de Torrefarrera una conferència sobre l’aplicació dels valors de l’esport a l’empresa i al lideratge d’equips amb el títol Empresa i esport. Com aconseguir un rendiment alt. La conferència s’emmarca dins el Cicle de conferències 2016 sobre educació, emprenedoria i innovació que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera i el CeiTorrefarrera, amb el patrocini de Natural Optics. L’entrada a la conferència és gratuïta.

Ferran Martínez va ser un dels pivots més determinants del bàsquet europeu durant els seus divuit anys d’activitat professional (1984-2002) en els quals va jugar al FC Barcelona, al Club Joventut de Badalona i al Panathinaikos d’Atenes, entre altres. Després de la seva exitosa vida esportiva en el bàsquet d’elit, va crear juntament amb altres socis l’empresa de representació esportiva Global Sports Advisors, la consultora Leaders Factory, i la unitat d’assessorament financer i patrimonial d’esportistes d’elit. Ha treballat al Banc Suís UBS i va fundar la unitat “Sports & Entertainment” a Banc Sabadell. Actualment, és president i soci del PledgeFund Lánzame Capital, General Manager d’Andbank Sports & New Business i membre de la comissió esportiva del FC Barcelona, a més de Partner de SBwords.

Amb el desig de compartir els seus èxits amb la resta del món, Martínez ha escrit i publicat quatre llibres: La pista de la vida, Lideratge i reputació, ZEN 305 i L’alquímia de la prosperitat, en els quals ajuda a entendre com treure el millor de nosaltres mateixos en moments de màxima pressió, a tenir un bon lideratge personal i d’equip i a treure el màxim partit a la superació personal, el coaching o la gestió del talent i l’emprenedoria empresarial.

El proper convidat al Cicle de conferències 2016 serà l’economista Germà Bel.

Més informació de la conferència:

Ferran Martínez: Empresa i esport. Com aconseguir un rendiment alt

Dia: Dijous, 5 de maig de 2016

Hora: 19.30 hores

Lloc: Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera (carrer Major, 35)

ENTRADA GRATUÏTA