Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència de David Meca sobre motivació i superació, demà dijous a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat per a aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMECRES 27 GENER 2016

Demà dijous, 28 de gener a les 19.00 hores, el nedador David Meca oferirà a l’Ajuntament de Torrefarrera una conferència sobre motivació i superació amb el títol Swim, nedant cap a la riba de l’èxit. La conferència s’emmarca dins el Cicle de conferències 2016 sobre educació, emprenedoria i innovació que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera i el ceiTorrefarrera. L’entrada a la conferència és gratuïta.

Amb només tres anys, David Meca va haver d'enfrontar-se a l'adversitat per diversos problemes de salut que el van obligar a practicar la natació. Des de llavors, s'ha convertit en un dels millors esportistes de la natació mundial.

El proper dijous ve a Torrefarrera per explicar les seves experiències i vivències en l'esport, la vida i l'empresa emfatitzant valors com la motivació, la superació, la crisi com a oportunitat i el treball en equip.

Al mes de març, el Cicle de conferències 2016 comptarà amb la presència del Carles Capdevila, director fundador del diari ARA.  Veure notícies relaciones_1 , Notícia 2, Notícia 3.