Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència de Carles Capdevila ‘Educar amb humor’, demà dijous a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIJOUS 03 MARÇ 2016

Demà dijous, 3 de març a les 19.30 hores, el periodista i escriptor Carles Capdevila oferirà a l’Ajuntament de Torrefarrera una conferència sobre educació amb el títol Educar amb humor. La conferència s’emmarca dins el Cicle de conferències 2016 sobre educació, emprenedoria i innovació que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera i el CeiTorrefarrera. L’entrada a la conferència és gratuïta.

Carles Capdevila és un periodista i guionista català, director del diari Ara durant cinc anys fins al 28 de novembre de 2015 i a partir d'aquesta data director-fundador. Ha presentat i dirigit el programa Eduqueu les criatures a Catalunya Ràdio i el programa Qui els va parir a TV3. Va ser subdirector del programa Malalts de tele. Va dirigir la secció Alguna pregunta més, dins d'Els matins de Catalunya Ràdio. Va rebre el premi Pere Quart d'humor i sàtira el 1999 pel llibre Criatura i companyia.

El proper convidat al Cicle de conferències 2016 serà l’exjugador de bàsquet torrefarrerí Manel Bosch.

Veure notícies relacionades