Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència ‘Viure amb Entusiasme', a càrrec Victor Küppers, dilluns a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DILLUNS 19 MARÇ 2018

El pròxim dilluns, 19 de març a les 18.00 hores, a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Viure amb Entusiasme, a càrrec de Victor Küppers. Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Doctor en Humanitats, treballa com a formador i imparteix conferències en escoles i centres educatius.

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera.

En previsió d'una gran afluència a la conferència i per tal de garantir l'accés als veïns de Torrefarrera, l'Ajuntament ha habilitat 300 entrades per als habitants del municipi perquè puguin ocupar les cadires disponibles. Les entrades es poden recollir a l'Ajuntament fins dilluns 19 de març, de 10 a 15 h. L'accés a la conferència es farà en el següent ordre: de 17.30 a 17.55 h, s'obriran les portes només per aquells que tenen entrada, i a partir de les 17.55 h, s'obriran les portes per a tothom, tant si tenen entrada com si no, perquè puguin ocupar les cadires que estiguin disponibles en aquell moment, fins a exhaurir l'aforament.

Victor Küppers treballa com a formador i conferenciant i dona classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. A més, imparteix conferències en escoles i centres educatius per als pares i mares sobre "Viure amb Entusiasme en la família".

Küppers es dedica a la formació per vocació. Ell mateix es defineix com: "No sóc un expert ni tinc la capacitat d’investigar o crear coses noves, em limito a llegir als experts, copiar les idees que m’agraden i transmetre-les. No sóc un savi, però llegeixo als savis".

Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial. Està plenament convençut que l'única vida que té sentit és una vida amb sentit. La seva frase preferida és: "Que ningú arribi mai a tu sense que en anar-se’n se senti una mica millor i més feliç", de la Mare Teresa de Calcuta.