Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència ‘Solidaritat i compromís', a càrrec de Sor Lucía Caram a Torrefarrera

Dijous, 30 de novembre a les 19.30 hores, a la Sala Social de Torrefarrera, dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica Entrada gratuïta

DIMECRES 22 NOVEMBRE 2017

El pròxim dijous, 30 de novembre a les 19.30 hores, a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Solidaritat i compromís, a càrrec de Sor Lucía Caram.  Una de les monges més mediàtiques d'Espanya, Sor Lucía Caram és la impulsora de la Fundació Rosa Oriol, d'ajuda a famílies desfavorides, i autora de nombrosos llibres com "A Dios rogando" i "Estimar la vida", entre d'altres.

En hores de dificultat, quan hi ha persones que pateixen o es queden als marges de la societat, Sor Lucía Caram apostar per promoure, des de la solidaritat i el sentit de justícia, el compromís per tal que tothom pugui gaudir d’igualtat d’oportunitats i viure amb dignitat.

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera.

Nascuda a l'Argentina (Tucumán, 1966), però catalana d'adopció, Sor Lucía Caram és la impulsora de la Fundació Rosa Oriol, que atén 1.400 famílies desfavorides. Per votació popular, el 2014 va rebre el Premi Català de l'Any.