Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència ‘Nunca recordaré haber muerto’, a càrrec de l'exfutbolista Julio Alberto, 19 d'octubre a Torrefarrera

L'exjugador del FC Barcelona parlarà de la seva passió pel futbol i el Barça, d'experiències personals dures i de com tornar a començar en la vida partint de zero Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMECRES 18 OCTUBRE 2017

El dijous, 19 d'octubre a les 20.00 hores, a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Nunca recordaré haber muerto, a càrrec de l'exfutbolista del FC Barcelona Julio Alberto. Durant la xerrada, l'exblaugrana presentarà la seva autobiografia on parla, entre altres coses, de la seva passió pel futbol i el Barça, dels seus ídols, d'experiències personals dures a les quals ha hagut de fer front al llarg de la seva vida i de com tornar a començar partint de zero.

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera.

Julio Alberto Moreno és un exfutbolista d'elit espanyol. Nascut a Oviedo el 1958, va debutar el 1977 amb l'Atlètic de Madrid i el 1982 va fitxar pel FC Barcelona on va aconseguir la seva maduresa professional. Durant la seva carrera futbolística va aconseguir tretze grans títols. El 1983 va ser titular de la Selecció Espanyola i es va retirar el 1991, als 31 anys. Posteriorment va ser el director de l'Escola de FC Barcelona a nivell internacional.