Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència ‘Ni tan alt ni tan difícil', a càrrec d’Araceli Segarra, avui a Torrefarrera

La polifacètica alpinista lleidatana va ser la primera dona del país en coronar el cim de l’Everest Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIVENDRES 23 FEBRER 2018

Avui divendres, 23 de febrer a les 19.30 hores, a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Ni tan alt ni tan difícil, a càrrec d’Araceli Segarra, polifacètica alpinista lleidatana que va ser la primera dona del país en coronar el cim de l’Everest.

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera.

Araceli Segarra va ser la primera dona del país en coronar el cim de l’Everest. Com a escriptora i il·lustradora ha publicat 9 contes infantils i el llibre “Ni tan alt ni tan difícil”, on plasma la seva experiència com a conferenciant durant 15 anys. És col·laboradora habitual en programes de ràdio i televisió i és la creadora de la marca de joieria SHIRTAS.

En aquesta conferència, la polifacètica alpinista reflexa com enfrontar-se a la muntanya és enfrontar-se a un mateix. "La muntanya no té menys perills que el nostre dia a dia: és tan alta com els nostres somnis i tan maca com la vida mateixa", per a Segarra la muntanya esdevé una metàfora de la vida. Es tracta d'una conferència per als que volen pujar muntanyes, per als que volen començar un projecte, per als que es proposen reptes.