Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència ‘Escoles que canvien el món’, a càrrec de César Bona, aquest dijous a Torrefarrera

César Bona és mestre des de fa 15 anys, finalista en el Global Teacher Prize i escriptor, entre altres, dels llibres "La nueva educación" i "Las escuelas que cambian el mundo" Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMARTS 25 ABRIL 2017

El pròxim dijous, 27 d'abril a les 19.30 hores, a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera tindrà lloc la conferència Escoles que canvien el món, a càrrec de César Bona, mestre des de fa 15 anys, finalista en el Global Teacher Prize i escriptor, entre altres, dels llibres La nueva educación i Las escuelas que cambian el mundo.

César Bona (Saragossa, 1972) ha viatjat per set ciutats i pobles seguint el camí d'algunes de les escoles que estan lluitant perquè cada nen, nena i jove tingui l'oportunitat de convertir-se en un agent de canvi. Són llocs que compten amb alumnes motivats, mestres corrents, i pares còmplices darrere. Escoles excel·lents acadèmicament i amb un projecte integral on el respecte, la creativitat, la imaginació, el treball en equip, l'empatia i la interacció amb la societat són el millor camí per completar els ensenyaments de les assignatures tradicionals. Perquè una nova educació no és un somni, és una realitat.

César Bona és llicenciat en Filologia Anglesa i diplomat en Magisteri en Llengua Estrangera per la Universidad de Zaragoza. Mestre des de fa 15 anys, ha estat nominat entre els 50 finalistes a nivell mundial per al Global Teacher Prize i va ser delegat espanyol en el Fòrum Internacional sobre Educació celebrat a Dubai els anys 2015 i 2016.

Bona ha estat guardonat, entre altres, amb el Premi Nacional CreArte 2009 del Ministeri de Cultura per la pel·lícula de cinema mut feta per nens La importancia de llamarse Applewhite, per l'estímul de la creativitat a les aules, i Premi Nacional CreArte 2011 pel projecte El Cuarto Hocico, per l'estímul de la creativitat en l'entorn educatiu.